Global Youth Institute - CRW! Child Rights Watch!

education, care, inclusion, action, prevention, relief, sharity, solidarity.....

Face-it!

Ut ur boxen - Det är vår:

Jag, du, vi, oss, de, dem! Jag vs Du - så mycket enklare och ädlare än Vi vs Dem!     

         

Livet, människan - ja allt borde väl vara värt bättre om inte det bästa! 14ALLA41. Inte värt det absurda! de facto då 4ALL!

Solen skiner! Gassande! Kylan svingar! Isande! Och tänk om ALLA var lika glada för att just solen skiner! Gassande! Även när iskallt! Här eller där!

Jag surfar i tankesfären, en liten tanke här, en fjuttig där och en huge one som hägrar smygande i horisonten - får se om jag lyckas fånga den! - förr eller senare!

Som en ynka eller låt oss även säga en eminent men i vilket fall som helst geniun individ - och lika genuin individualist Så underskattar jag aldrig, varken kraften i "Jaget eller i Viet". Inte här eller eljest! Vi är och kan endast fungera om vi vördar och respekterar interberoendet mellan dessa Jag nämnarna! Jagen är olika men lika värda i, ska vi mynta låt oss säga ett Human Core (HC)! Jag och Du har lika stora HC. Vi kan ju variera iom att det "vi:et" kan innehålla 1 miljard HC:s eller ett par stackars små och ensamma dito:s!

Det gäller ju att vara konstruktiv och produktiv så jag gör allt för att undvika det destruktiva och kontraproduktiva kollektet! Så jag surfar vidare i tankesfären och låt se vad som härnäst fångas!

Frihet med Dialog och Respekt är A&O i förhållande mellan Jag och Vi. Mångfald eller rättare sagt: "diversity" är det också. Mmmmångfald - ack ett stackars och så sargat begrepp!

Bekräftelse! Anknytning! Ja bekräftelse/ anknytning är andra kapitel vilka jag får skriva mer om vid något annat och senare tillfälle!

En annan form av dialog är de facto Monologen, det är liksom en dialog med sig själv, via tankesfären med eller utan ett och annat medium.

Utsträckta/ vidsträckta sinnen och hjärtan är ofta allt som behövs! I konstruktivitetens och samexistenens anda!

Tankesfären! Känslosfären! multum med andra sfärer! Visst är det fascinerande! Likaså spännande! Ibland - väldigt skrämmande!

Fånga ord, sätta de i ett sammanhang och prestera ett alster i tankevimlet är utmanande, även i snigelfart.  Men ibland så måste man bara ut! Ut ur boxen! Fast det inte är vår!

Views: 20

Reply to This

© 2022   Created by Re-ViZion.   Powered by

Report an Issue  |  Terms of Service